Актрисата Цветана Манева, която се оттегли от активната си сценична кариера

...
Актрисата Цветана Манева, която се оттегли от активната си сценична кариера
Коментари Харесай

Цветаnа Манева разказа за заболяване, свалило я от сцената

Актрисата Цветана Манева, която се отдръпна от дейната си театрална кариера през пролетта на 2022 година, най-сетне показа каква е повода да се сбогува с публиката, написа " Ретро ".

Театралната легенда удостовери информацията, че става дума за заболяване, като не назова съответна диагноза, от която страда. По думите й обаче ситуацията й е съществено и от ден дневно силите я напущат все по-бързо.

" Почивката ми е по насила. Не мога да я приема нито като отмора, нито като наказване. Ако имах физическите сили, щях да играя още. Защото пък да те извеждат на сцената като " носят ме мамо, влачат ме “ не е много хубаво. В обстановка, в която физиката ме изостави, остана ми духът. Поне мозъкът ми работи, популярност Богу. Имам си молитва всяка заран. Като вляза в банята и се погледна в огледалото, си споделям – и в този момент от това би трябвало да направя лице “, откровеничи Манева.

На 30 януари на актрисата й следва да означи своя 80-годишен празник, евентуално в стеснен другарски кръг. За годишнината от Австрия щяла да се прибере и единствената й щерка Надежда, която е болногледачка в профилиран център за хора с увреждания на очите във Виена.

Тя е от втория брак на актрисата с телевизионния оператор Николай Пенчев. Бракът им продължава единствено четири години, а по-късно Цветана се залюбва с сътрудника си Явор Милушев, който е с 4 години по-млад от нея. С него са дружно и до през днешния ден.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР